Diner

Ons diner menu

Sinds mei 2017 zijn wij overgegaan van een traditionele menukaart naar de Smaak van Woods.

* De Smaak van Woods is een nieuwe manier van dineren, het menu bestaat uit een selectie van kleine gerechten.
* Het is niet meer mogelijk om één groot gerecht te bestellen, wel om meerdere kleine gerechten te kiezen.
* Er is voor ieder wat wils (vegetarisch, vlees, vis) en u bepaalt zelf hoeveel gerechten u bestelt.
* U kunt ervoor kiezen om voor een vast bedrag onbeperkt te eten, ook is er de mogelijkheid om per gerecht te betalen.

Klik snel verder om het menu en de volledige uitleg te lezen!

Smaak van Woods

Onbeperkt genieten
Maandag t/m donderdag
€29,50 per volwassene
€20,50 per kind (t/m 11 jaar)
Vrijdag t/m zondag & feestdagen
€31,50 per volwassene
€22,40 per kind (t/m 11 jaar)

 

Per gerecht bestellen

€5,00 per voor- of nagerecht

€7,50 per hoofdgerecht

U kunt één gerecht per persoon per ronde bestellen.

Brasserie Woods verwelkomt u elke avond vanaf 17:00 voor een veelzijdig diner vol kleine gerechten, huisgemaakt door een team vol enthousiaste koks. De Smaak van Woods biedt de mogelijkheid om onbeperkt te eten of om á la carte te bestellen van de kaart met kleine gerechten. Elke ronde bestelt u één gerecht per persoon, hoeveel gerechten u eet dat bepaalt u helemaal zelf.

Deze vorm van dineren is ideaal voor de kleinere eters. De porties zijn een stuk minder groot dan wat u gewend zult zijn, hierdoor kunt u meerdere gerechtjes proeven, zonder snel vol te zitten. De Smaak van Woods is er ook voor de gasten die houden van onbeperkt eten. Lekker een avond lang genieten van allemaal nieuwe gerechten. Zien wij u snel bij Brasserie Woods?

Voorgerechten

Vissoep
Geserveerd met visgarnituur van Hollandse garnalen en zalm

 

Romige bospaddenstoelensoep
Gevuld met verse paddenstoelen

 

Tomatensoep met balletjes
Geserveerd met room en croutons

 

Rundercarpaccio
Geroosterde pijnboompitjes, zongedroogde tomaat, gedroogde spekjes, parmezaanse kaas en pestodressing

 

Pasteitje (v)
Gevuld met champignonragout

 

Geitenkaasje
Omwikkeld met spek, geserveerd met knapperige, noten en honing- mosterddressing

 

Verse zalmtartaar
Klassieke zalmtartaar aangemaakt met huisgemaakte remouladesaus geserveerd met toast

 

Ceasar salade
Klassieke salade met gerookte kip, spekjes en Parmezaanse kaas

 

Vitello tonnato
Fricandeau van de Big Green Egg, geserveerd met tonijnsaus en kappertjes

 

Salade Brie (v)
Brie met peer, noten en honingdressing

 

Frisse meloensalade (v)
Gerookte ardennerham met galiameloen en kersentomaatjes

Hoofdgerechten

Malse tournedos
Biefstuk van de haas geserveerd met een Romeinse saus

 

Pittig burgertje
Geserveerd op een wit broodje met een verrassende pikante saus

 

Gebakken ossenhaaspuntjes
Geserveerd in een romige saus met spekjes, ui, paprika en champignons
 

Saté ajam
Langzaam gegaarde kipsaté met Indonesische satésaus

 

Varkenshaas medaillons (v)
Malse varkenshaasmedaillons geserveerd met stroganoffsaus
 

Beenhammetje
Op klassieke wijze geserveerd met honing-mosterd saus

 

Huisgemarineerde spareribs
Geserveerd met vier verschillende sausjes

 

 

 

 

Gepelde gamba’s
Vier gamba’s gebakken in knoflookolie, geserveerd met gemarineerde boontjes

 

Verse zalmmoot
Verse zamfilet geserveerd met bearnaisesaus
 

Pangafilet (v)
Gepocheerde pangafilet gecombineerd met een zoetzure saus
 

Lasagne Quatro Formaggio
Gevuld met verse groenten en vier soorten kaas

 

Siciliaanse spaghetti
Gemarineerd met Italiaanse kruiden en knoflookolie

 

Quiche
Bereidt met spinazie en geitenkaas

 

Gevulde portobello (v)
Grote paddenstoel gevuld met fijngesneden groenten en vier soorten kaas
 

Nagerechten

Cheesecake

Bereidt met roomkaas en perzik op een Bastogne bodem

 

Chocolade verrassing

Speciaal door de chef geselecteerd

 

Tiramisu
Bereidt met een vleugje Baileys en lange vingers

 

Crème Brûlée
Op klassieke wijze bereid met vanille crème, likeur 43 en slagroom

 

Smeuïge brownie
Huisgemaakte brownie met vanille ijs en slagroom

 

Oreomousse
Mousse gemaakt van oreokoekjes

 

Favoriet van de chef
Crêpe Suzette: een warm flensje in sinaasappelsaus, geserveerd met vanille ijs

 

Ijs door u samengesteld
Twee bolletjes ijs met slagroom. Keuze uit aardbei

 

Delicious surprise
Laat je verrassen!
 

 

Bijgerechten

Friet en salade zijn onbeperkt bij te bestellen wanneer u voor onbeperkt genieten kiest. Bestelt u de gerechten los dan kunt u salade of friet bijbestellen voor €1,00 per portie.

Kindermenu
Wijnkaart
 
Bier- en drankkaart