Diner

Ons diner menu

Sinds mei 2017 zijn wij overgegaan van een traditionele menukaart naar de Smaak van Woods.

* De Smaak van Woods is een nieuwe manier van dineren, het menu bestaat uit een selectie van kleine gerechten.
* Het is niet meer mogelijk om één groot gerecht te bestellen, wel om meerdere kleine gerechten te kiezen.
* Er is voor ieder wat wils (vegetarisch, vlees, vis) en u bepaalt zelf hoeveel gerechten u bestelt.
* U kunt ervoor kiezen om voor een vast bedrag onbeperkt te eten, ook is er de mogelijkheid om per gerecht te betalen.

Klik snel verder om het menu en de volledige uitleg te lezen!

Smaak van Woods

Onbeperkt genieten
Maandag t/m donderdag
€29,50 per volwassene
€20,50 per kind (t/m 11 jaar)
Vrijdag t/m zondag & feestdagen
€31,50 per volwassene
€22,40 per kind (t/m 11 jaar)

 

Per gerecht bestellen

€5,00 per voor- of nagerecht

€7,50 per hoofdgerecht

U kunt één gerecht per persoon per ronde bestellen.

Brasserie Woods verwelkomt u elke avond vanaf 17:00 voor een veelzijdig diner vol kleine gerechten, huisgemaakt door een team vol enthousiaste koks. De Smaak van Woods biedt de mogelijkheid om onbeperkt te eten of om á la carte te bestellen van de kaart met kleine gerechten. Elke ronde bestelt u één gerecht per persoon, hoeveel gerechten u eet dat bepaalt u helemaal zelf.

Deze vorm van dineren is ideaal voor de kleinere eters. De porties zijn een stuk minder groot dan wat u gewend zult zijn, hierdoor kunt u meerdere gerechtjes proeven, zonder snel vol te zitten. De Smaak van Woods is er ook voor de gasten die houden van onbeperkt eten. Lekker een avond lang genieten van allemaal nieuwe gerechten. Zien wij u snel bij Brasserie Woods?

Voorgerechten

Rijkgevulde vissoep
Geserveerd met Hollandse garnalen en zalm

 

Romige bospaddenstoelensoep (v)
Gevuld met verse paddenstoelen

 

Tomatensoep met balletjes
Geserveerd met room en croutons

 

Pasteitje (v)
Gevuld met champignonragout

 

Geitenkaasje
Omwikkeld met spek, geserveerd met knapperige sla, noten en honing- mosterddressing

 

Rundercarpaccio
Geroosterde pijnboompitjes, zongedroogde tomaat, spekjes, parmezaanse kaas en pestodressing

 

Eendencarpaccio
Geroosterde pijnboompitjes, rucola, appel, parmezaanse kaas en sinaasappelmayonaise

 

Salade Brie (v)
Brie met peer, noten en honingdressing

 

Winterse meloensalade 
Watermeloen met rucola, feta, rode ui en balsamico dressing

 

Verse zalmtartaar
Klassieke zalmtartaar aangemaakt met huisgemaakte remouladesaus geserveerd met toast

 

Gefrituurde garnalen
Garnalen met een krokante bite, geserveerd met chili-knoflookmayonaise

Hoofdgerechten

Malse tournedos
Biefstuk van de haas geserveerd met een Romeinse saus

 

Woods burger
Geserveerd op een wit broodje met een verrassende pikante saus

 

Teriyaki ossenhaaspuntjes
Malse ossenhaaspuntjes bereid met teriyakisaus

 

Kippendij van de BBQ
Langzaam gegaarde kippendij van de Big Green Egg

 

Huisgemarineerde spareribs
Geserveerd met knoflooksaus

 

Varkenshaas medaillons 
Malse varkenshaasmedaillons geserveerd met stroganoffsaus

 

Beenham
Op klassieke wijze geserveerd met honing-mosterd saus

Gepelde gamba’s
Vier gamba’s gebakken in knoflookolie, geserveerd met gemarineerde boontjes

 

Zalmmoot
Zalmfilet geserveerd met bearnaisesaus

 

Mosselpannetje
Mosselen bereid in witte wijn, geserveerd met fijne groenten

 

Ravioli Quatro Formaggi (v)
Gevuld met vier soorten kaas, overgoten met een roomsaus

 

Spaghetti (v)
Spaghetti met tomatensaus en balletjes

 

Pompoenrisotto (v)
Portobello gevuld met smaakvolle pompoenrisotto

 

Hete bliksem
Oud-Hollandse stamppot met appelmoes en langzaam gegaarde buikspek

 

Saté Ajam
Malse kipfilet met Indonesiche satésaus

Nagerechten

Woods donut
Donut opgemaakt met gele room en ananas

 

Chocomousse
Chocolademousse gemengd met karamel-zeezout en een topping van rood fruit

 

Tiramisu
Bereidt met een vleugje Baileys, mascarpone en lange vingers

 

Brownie
Twee stukjes brownie met een bolletje vanille ijs

 

Ijs naar keuze
Twee bolletjes ijs met slagroom. Keuze uit chocola, kaneel, vanille, citroen en aardbei

 

Bavarois
Vraag naar de smaak van dit moment

 

Favoriet van de chef
Crêpe Suzette: een warm flensje in sinaasappelsaus, geserveerd met vanille ijs

 

Delicious surprise
Laat je verrassen!

 

Kaasplankje
Een selectie van vier soorten kazen

Bijgerechten

Friet en salade zijn onbeperkt bij te bestellen wanneer u voor onbeperkt genieten kiest. Bestelt u de gerechten los dan kunt u salade of friet bijbestellen voor €1,00 of €2,00 per portie.

Kindermenu