Agenda

Bij Brasserie Woods is elke maand wel iets te doen!

 

KoeckersWoods wandelingen

Wandelen met een gids door de Vrachelse heide bij Brasserie Woods of de Koeckers.

Brasserie Woods in Oosterhout en Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout hebben een prachtig bos tussen de locaties in liggen, genaamd de Vrachelse Heide. Samen hebben we besloten om daar gebruik van te maken! Wij organiseren elke maand een wandeling onder leiding van een enthousiaste gids door de Vrachelse Heide. De wandelingen vanuit Koeckers hebben een speels karakter en zijn uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Bij de wandelingen vanuit Woods staat het leren kennen van de Vrachelse Heide centraal. De gids houdt rekening met de samenstelling van de groep, jullie bepalen zelf dus het wandeltempo.

Honden mogen mee wandelen!

Meer informatie!

 

Film & diner op het terras 

Op vrijdag 6 september kunt u bij Brasserie Woods genieten van een zomers filmarrangement in combinatie met een culinair diner. Wij draaien een Spaanse film op het terras, met voorafgaand de mogelijkheid om te genieten van de Smaak van Woods. Reserveer uw tafeltje op een tijdstip naar keuze (tussen 17:00 en 20:00 uur). Om 21:30 uur start de film El Olivo;

 De opstandige Alma is begin 20 en heeft voortdurend ruzie met haar familie, behalve met haar opa die haar na aan het hart ligt. Al twaalf jaar heeft de oude man geen woord meer gesproken, uit protest omdat zijn nakomelingen tegen zijn wil in een 2000 jaar oude olijfboom verkochten. Wanneer hij zelfs dreigt om voedsel te weigeren, wil Alma de boom terugbrengen. Maar die staat nu in Düsseldorf, in het atrium van een energiebedrijf en het wordt gezien als het bedrijfssymbool.”

Nieuwsgierig naar de trailer?: klik dan hier! 

 

Het hele arrangement kost €42,50, dit is inclusief:
– Onbeperkt genieten van een diner met kleine gerechten (speciaal voor de avond zes extra Spaanse gerechten!)
– Een leuke Spaanse film op het terras
– Een heerlijk Spaans welkomstdrankje

 

Reserveer nu! ovv: filmarrangement

Jeu de boulen & lunch

Een leuke activiteit voor het hele gezin!

Geniet samen met uw gezin of gezelschap van een leuk dagje uit met Jeu de Boules en lunchen.

U kent de sport misschien nog wel van de camping of van iemand uit de omgeving die het speelt, maar heeft u zelf ook weleens jeu de boules gespeeld? Het is een leuke sport die met alle leeftijden gespeeld kan worden. Weer eens iets nieuws om samen te ontdekken!

Brasserie Woods heeft een leuk arrangement voor u samengesteld met jeu-de-boulen en een heerlijke lunch.

Wat is jeu de boules:

Jeu de boules kent veel varianten maar over het algemeen en zeker in Nederland wordt de vorm ‘Petanque’ gespeeld. Bij Petanque probeert men met precisie een metalen bal (de boule) zo dicht mogelijk te plaatsen bij een klein balletje dat als eerste wordt uitgeworpen (de cochonnet).

Petanque staat voor een uitdagende wedstrijdsport, waarbij vaardigheid (techniek), tactiek, concentratie en teamgeest centraal staan. Maar ook voor een ontspannende sport op recreatieniveau!

Hoe ziet het arrangement eruit :

  • 10:30 uur Ontvangst bij Brasserie Woods met koffie & gebak
  • 11:30 uur Jeu de Boulen bij Le Cochonnet
  • 13:00 uur Lunchen bij Brasserie Woods

U kunt van dit arrangement genieten voor €20,- per volwassene of €17,50 per kind (kinderlunch)

Meer informatie over dit arrangement!

 

 

Nieuwe gerechten op de kaart

Ons enthousiaste keukenteam zet elk seizoen weer nieuwe specialiteiten voor u op de kaart. Vanaf 21 juni kunt u weer genieten van de nieuwste gerechtjes. Bent u al benieuwd? Houd dan vanaf 21 juni goed onze website in de gaten.

 Reserveer alvast uw tafeltje!

Terrasconcert de Doorsluizers

Shanty koor de Doorsluizers

Zaterdag 7 september treed voor u op shanty koor de Doorsluizers uit Oosterhout.
Gezellige muziek op het mooie terras van Brasserie Woods.
Onder het genot van een hapje of drankje kunt u gratis genieten van een repertoire samengesteld uit liederen in Nederlands, Duits en Engels.

Houd onze facebook pagina in de gaten voor meer informatie.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om up to date te blijven over onze acties, evenementen en ons nieuws verwijzen wij u graag ook naar onze Facebook pagina.

Ga naar onze Facebook pagina