Mail: | Telefoon: 0162 454735

Corona

Maatregelen en regels om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.


Hartelijk welkom bij Brasserie Woods. Om het coronavirus tegen te gaan zijn er een aantal regels opgesteld door de overheid. De volgende regels gelden voor ons restaurant, en voor u als gast. Lees deze aandachtig door en houd u alstublieft aan de regels.

  1. Houd 1,5 meter afstand van elkaar als je geen samenwonend gezin bent. Denk hierbij ook aan looproutes en toiletbezoek.
  2. Onze gastvrouwen- en heren voeren met u een check-gesprek. Blijkt hieruit dat u geen klachten of symptomen heeft ervaren de laatste 7 dagen, dan mogen zij u binnen de 1,5 meter cirkel bedienen.
  3. Alle tafels en stoelen staan ingericht op 1,5 meter. Het is verboden om zelf tafels en stoelen te verplaatsen of aan te schuiven aan andere tafels.
  4. Loop niet onnodig door het restaurant of over het terras. Onze gastvrouwen- en heren komen u aan tafel bedienen. Ook betalingen worden gedaan bij u aan tafel.
  5. U kunt binnen alleen op reservering plaatsnemen. Heeft u specifiek voor terras of restaurant gereserveerd, dan bestaat de mogelijkheid dat er niet afgeweken kan worden naar een andere tafel in een ander deel van het restaurant.

Wij doen er alles aan om onze gastvrijheid te waarborgen en vragen daarom ook om uw begrip en geduld.

Geniet van uw bezoek bij Brasserie Woods.