Kerst

Kerst 2019

Vier Kerst 2019 bij Brasserie Woods. Bekijk hieronder het arrangement


Kerstdiner

Voorgerechten

Een plank met alle onderstaande kleine gerechtjes.

Zalm Rouleau
Zalmrolletjes gevuld met kruidige roomkaas en pijnboompitjes, afgemaakt met dillesaus.

Melange van zeevruchten
Compositie van een gamba, oester en mossel, geserveerd op een bedje van gemarineerde tagliatelle.

Bisque
Schelpdierensoep gevuld met rivierkreeft en Hollandse garnalen.

Bruschetta
Geroosterde baguette met een topping van huisgemaakte pesto, tomaat en fetakaas.

Eendenleverterrine
Bereid met kalfsvlees, eendenlever en bospaddenstoelen, begeleid door een cumberlandsaus.

Carprese van perzik
Zachte buffelmozzarella, afgewisseld met verrassend lekker gebakken perzik.

Hoofdgerechten

Uit deze hoofdgerechten kunt u een gerecht kiezen.

Gevulde parelhoen
Parelhoenfilet gevuld met een duxelle van spinazie, ui, champignons en fijne kruiden, begeleid door hete bliksem en zoetzure groenten.

Kalfsoester
Mals kalfsvlees afgemaakt met pepersaus, duchesse van aardappel en kruidige groene asperges.

Lamsfilet
Heerlijk mals lamsvlees ingepakt in een heerlijke rub van verschillende kruiden en specerijen, geserveerd met kastanjepuree, groentequiche en tijmsaus.

Ossenhaas
Het lekkerste stuk vlees van de rund, geserveerd met Romeinse saus, een risottobitterbal en geglaceerde wortel.

Tonijnsteak
Rosé gebakken tonijn op een bedje van rucola, olijven, kappertjes, sesamzaad, geserveerd met een risottobitterbal.

Black Tiger-garnalen
Pittig gekruide gamba’s, geserveerd met knoflookolie, gemarineerde haricots verts en bospaddenstoelenrisotto.

Groentestoofpot
Heerlijke vegetarische stoofpot van verschillende soorten groenten, verse kruiden en afgemaakt met frisse yoghurt, geserveerd met een zoete- aardappelstamppot met prei, geitenkaas en walnoten.

Nagerechten

Een plank met alle onderstaande kleine gerechtjes.

Crème Brûlée
Crème op basis van room, suiker, eieren en Limoncello, op smaak gebracht met vanille, afgemaakt met een gekarameliseerde suikerlaag.

Whisky Delight
Mousse van merengue en whisky, afgemaakt met slagroom en huisgemaakte schuimpjes.

Chocolade- avocadopunt
Puntje uit een chocolade- avocadotaart, geserveerd met slagroom.

Rocky Road
Chocoladedessert van marshmallow, Bastogne, rood fruit, stroop, walnoten en hazelnoten.

Ananas van de Big Green Egg
Gemarineerde ananas, gerookt op de Big Green Egg.


Kerstbrunch

Brood

  • Wit, bruin en mais boerenbrood
  • Croissant
  • Chocolade broodje
  • Zoete broodjes
  • Krentenbrood
  • Wit en bruin pistoletjes
  • Worstenbroodjes

Beleg

  • Diverse vleeswaren
  • Diverse kazen
  • Zoet beleg

Warme gerechten

  • Keuze uit twee soepen
  • Vleesragout en pastei bakjes
  • Gekookte eieren
  • Gebakken eieren met spek
  • Frikadelletjes, kipnuggets en kibbeling
  • Beenham
  • Saté

Vis

  • Gepocheerde zalm
  • Gerookte makreel

Bijgerechten

  • Salade
  • Frietjes

Zoete gerechten

  • Yoghurt met muesli
  • Tropisch fruit
  • Chocolade mousse
  • IJs

Dranken

  • Koffie
  • Thee
  • Melk
  • Jus d ’Orange
  • Bubbels